Home

Rezultate Live

Rezultate

Oferta

Milionar

Biletul Saptamanii

Supergol

Pariuri Speciale

Ghid Pariere

Pariaza

Agentii nou deschise

Sector 3
Str. Barajului Sadului, complex A9, Spatiu Comercial, sector 3.
Galati
Str. Brailei, nr.216,parter, micro 18, Bl.C6, Jud.Galati.
Craiova
Str. 1 Decembrie 1918, Nr.16, fost cartier Brazda lui Novac, spatiu comercial, Bl. N10, parter,
Galati
Str. Domneasca, nr. 17, CARTIER CENTRU
Sector 6
Bd. Drumul Taberei, nr. 84-86
Sector 6
Calea Giulesti, nr. 133
Sector 6
Calea Crangasi, nr. 26-28, bl. 48-49
Sector 6
Bd. Iuliu Maniu, nr. 51
Sector 6
Drumul Taberei, nr. 32, Corp C3
Sector 6
Bd. Iuliu Maniu, nr. 77, bl. 2B

vezi toate agentiile

Termeni si conditii

INFORMATII DESPRE SITE

www.stanleysports.ro este proprietatea SC WESTGATE ROMANIA SRL, cu sediul Bucuresti, Str. Branduselor, Nr. 2-4, Sector 3, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/20246/2004, C.I.F. 17017651.


Adresa de contact:

Bucuresti, sector 3, str. Branduselor, nr. 2-4, et. 4, Romania

Tel: (+40) 372 72 55 55 Fax: (+40) 372 300 008

InfoLine: 0372 72 55 55

Email: office@stanleybet.roCONDITII GENERALE DE UTILIZARE

Utilizarea site-ului www.stanleysports.ro (denumit in continuare “site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.stanleysports.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii unei navigari in conditii optime pe www.stanleysports.ro, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate precum si a serviciilor de statisitica.

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul participarii la campaniile organizate de www.stanleysports.ro sau prin inscrierea utilizatorului la serviciul de newsletter. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail si data nasterii.

Conform Legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

  1. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  2. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
  3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  4. dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile la care se face referire in alineatele a, b, c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre, cu specificatia „In atentia www.stanleysports.ro” sau prin e-mail la adresa office@stanleybet.ro.CONTINUT

Continutul, design-ul, baza de date si datele colectate de la utilizatori reprezinta proprietatea www.stanleysports.ro si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe.
Toate informatiile prezentate in continutul site-ului au caracter strict informativ si se pot modifica fara o notificare anterioara a utilizatorului. Toate informatiile si rezultatele oficiale se regasesc in format print, in agentiile Stanleybet din tara.
Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale, se va face doar cu acordul scris in prealabil al www.stanleysports.ro .


Sunt strict interzise copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului.

Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri, doar cu specificarea sursei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model: Sursa www.stanleysports.ro.


Utilizatorii care transmit informatii catre site-ul www.stanleysports.ro isi asuma obligatia de a nu incalca in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta, implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.MODIFICAREA TERMENILOR SI A CONDITIILOR

Prezentele prevederi se pot modifica in orice moment, fara o notificare anterioara a utilizatorului. 
Contactati-ne    Tel: 0213001000    Fax: 0372300008

Membri ai

Stanleybet ESSA

Westgate Romania SRL

Bucuresti, sector 3
Str. Branduselor, nr. 2-4, et. 4
Nr. Reg. Com.: J40/20246/2004
CIF: 17017651
Capital Social: 1.090.000 lei
Licenta: L1160532F000307

Inchide
Recupereaza parola
Inchide