Home

Rezultate Live

Rezultate

Oferta

Milionar

Biletul Saptamanii

Supergol

Pariuri Speciale

Ghid Pariere

Pariaza

MIDAS ‐ pariul tau la un touch distanta

Descopera placerea de a-ti plasa singur pariurile in agentie cu MIDAS!
VEZI AGENTIILE MIDAS

CE ESTE MIDAS?

MIDAS este un terminal de pariuri prin intermediul caruia iti poti plasa singur biletele Sport, Live sau V-Sports, beneficiind de intimitate, fara a fi necesara interventia operatorului pentru emiterea lor.

MIDAS este o interfata de accesare a platformei de pariere, functionand dupa aceleasi principii si utilizand aceleasi resurse/oferte ca si in cazul pariurilor la ghiseu.

CUM SA-TI PLASEZI LA MIDAS?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti alimentezi Terminalul. Pentru aceasta mergi la ghiseu si comunica operatorului nostru suma dorita. Operatorul va alimenta terminalul cu suma de bani indicata, nu inainte insa de a incasa si de a emite bonul fiscal, moment in care iti poti incepe sesiunea de pariere.

Suma alimentata va avea intotdeauna o valoare intreaga (spre exemplu 2 lei, 5 lei, etc.).
PREZENTAREA TERMINALULUI MIDAS
1Ecranul de start
Navigheaza cu usurinta si selecteaza-ti tipul de oferta dorit cu ajutorul ecranului tactil.MIDAS iti ofera posibilitatea de a accesa oferta completa Stanleybet pentru:
• Pariuri Sportive
• Pariuri Live
• V-Sports

Pe prima coloana vei regasi cele 3 produse oferite spre pariere. Imediat pe coloana alaturata ai posibilitatea de a consulta oferta de pariere in functie de sporturi: Fotbal, Hochei si Tenis. Pe celelate 3 coloane, vei regasi cele mai importante competitii disponibile in oferta, pentru o mai buna vizualizare si identificare a acestora.

Din aceasta pagina poti consulta oricand, in format electronic, Regulamentul de functionare a jocului pentru pariuri in cota fixa, accesand butonul, dreapta jos, "Reguli de Pariere"
2Butonul "Ascunde"/ "Arata"
Odata apasata imaginea din partea dreapta, ai posibilitatea de a "Ascunde"/"Arata" balanta, suma disponibila spre pariere pe Midas.

3Oferta de pariere
La selectarea oricarui tip de oferta din meniul de start, vei avea in partea de mijloc a ecranului o lista cu evenimentele din ziua curenta. De aici poti sa navighezi, cu usurinta, cu ajutorul ecranului tactil.
4Navigarea
Pentru a naviga in sus sau in jos, trebuie sa glisezi pe ecran in directia dorita.
5Revenire la meniul anterior
Pentru a reveni la meniurile anterioare, utilizeaza butonul "Inapoi" reprezentat de pictograma cu sageata indreptata spre stanga, din partea de sus a ecranului, iar pentru a reveni la pagina de start, selecteaza butonul "Home" .
6Afisarea detaliilor evenimentelor
Pentru a vizualiza mai multe informatii despre un eveniment si pentru afisarea tuturor tipurilor de pariuri disponibile, trebuie sa selectezi evenimentul dorit sau butonul din dreptul acestuia, unde sunt prezentate numarul de tipuri de pariu disponibile.

Ex : ; ; .

La selectarea unui eveniment, toate tipurile de pariu disponibilie sunt prezentate pe ecran si le poti vizualiza prin derulare.
7Oferta Pariuri Sportive
La selectarea "Pariuri Sportive" din pagina de start, pe ecran iti vor aparea cele mai importante 5 evenimente disponibile in oferta pentru fiecare sport. Pentru vizualizarea ofertei complete trebuie sa selectezi sportul , iar apoi poti parcurge cu usurinta oferta din ziua dorita cu ajutorul butoanelor din partea dreapta-sus a ecranului, unde ai posibilitatea sa vizualizezi oferta pentru urmatoarele 6 zile. Selectand "Fotbal", ai posibilitate de a-ti selecta un anumit grup de tipuri de pariuri predefinite, din partea dreapta-sus.

Pentru vizualizarea ofertei de pariere pentru un anumit sport sau o anumita competitie, foloseste meniul orizontal din partea stanga a ecranului, unde se regasesc pictograme cu fiecare sport in parte.Daca te intereseaza o anumita competitie selecteaza mai intai "Sportul" apoi apasa butonul "COMPETITIA". Astfel vei putea vizualiza intreaga oferta, indiferent de data, sortata in functie de tari si ligi.
8Oferta Pariuri Live
La selectarea butonului "Pariuri Live" din pagina de start, pe ecran se afiseaza oferta pentru evenimentele sportive in desfasurare.

Pentru vizualizarea ofertei de pariere pentru un anumit sport selectati pictograma dorita.Pentru vizualizarea ofertei complete pentru fiecare meci in parte trebuie fie sa selectezi meciul fie sa apesi butonul cu + din dreptul meciului dorit.
9Oferta V-Sports
La selectarea butonului "V-Sports" din pagina de start, pe ecran se afiseaza lista cu urmatoarele evenimente virtuale, clasificate pe cele 5 tipuri de evenimente, in ordinea inceperii.Pentru a vizualiza oferta pentru un singur tip de evenimete Virtuale, trebuie sa-l selectezi din meniul orizontal din partea de sus a ecranului.Pentru a vizualiza toate tipurile de pariuri disponibile, trebuie sa selectezi de pe acelasi rand cu evenimentul dorit, din partea dreapta, butonul care ne arata numarul tipurilor de pariuri oferite.10Biletul de pariere
Dupa selectarea optiunilor dorite, in partea de jos a ecranului dupa apasarea butonului "Arata ", vei vedea biletul tau, unde poti selecta suma pe care vrei sa o pariezi.Atentie!
In cazul in care conditiile de pariere de pe un bilet nu sunt indeplinite, in partea de jos a ecranului, va aparea semnul exclamarii. Pentru a vizualiza "eroarea" trebuie sa deschizi biletul prin apasarea butonului "Arata".11Plasarea biletelor
Plasarea biletelor se efectueaza prin intermediul ecranului tactil, selectand evenimentele, tipurile de pariuri si suma pe care vrei sa o pariezi. Inainte de inregistrarea pariului sistemul verifica datele conform ofertei disponibile si a Regulamentului de joc. Daca toate datele sunt corecte pariul este tiparit la imprimanta termica atasata terminalului MIDAS.RIDICAREA CASTIGURILOR Pariul tau este castigator? Mergi la ghiseu pentru a-ti ridica, pe loc, contravaloarea castigului.

IMPORTANT Pariurile plasate la unul din terminalele MIDAS nu pot fi anulate.

Terminalul de pariere nu permite retragerea sumei neutilizate, astfel incat trebuie sa pariezi toata suma introdusa in terminal.

In cazul in care, datorita unei probleme tehnice, biletul nu este emis sau este emis partial te rugam sa te adresezi operatorului de serviciu. Plasarea altor bilete ulterioare celui in cauza duce la imposibilitatea rezolvarii problemei tehnice.

 
Contactati-ne    Tel: 0213001000    Fax: 0372300008

Membri ai

Stanleybet ESSA

Westgate Romania SRL

Bucuresti, sector 3
Str. Branduselor, nr. 2-4, et. 4
Nr. Reg. Com.: J40/20246/2004
CIF: 17017651
Capital Social: 1.090.000 lei
Licenta: L1160532F000307

Inchide
Recupereaza parola
Inchide