Home

Rezultate Live

Rezultate

Oferta

Milionar

Biletul Saptamanii

Supergol

Pariuri Speciale

Ghid Pariere

Pariaza

MIDAS ‐ pariul tau la un touch distanta

Descopera placerea de a-ti plasa singur pariurile in agentie cu MIDAS!
VEZI AGENTIILE MIDAS

CE ESTE UN MIDAS?

MIDAS este un terminal de pariuri prin intermediul caruia iti poti plasa singur pariurile Sport, Live sau V-Sports, beneficiind de intimitate, fara a fi necesara interventia operatorului pentru emiterea pariurilor.

CUM SA-TI PLASEZI SINGUR PARIURILE LA MIDAS?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a-ti plasa singur pariurile este sa-ti alimentezi Terminalul. Pentru aceasta mergi la ghiseu si comunica operatorului nostru suma de bani dorita pentru alimentarea MIDAS-ului. Operatorul va alimenta terminalul cu suma de bani indicata, moment in care iti poti incepe sesiunea de pariere.

Important: Suma alimentata va avea intotdeauna o valoare intreaga (spre exemplu 2 lei, 5 lei, etc.). Pentru fiecare alimentare vei primi bon fiscal.
PREZENTAREA TERMINALULUI MIDAS
1 Ecranul de startNavigheaza cu usurinta si selecteaza-ti tipul de oferta dorit cu ajutorul ecranului tactil.
Odata alimentat, MIDAS iti ofera posibiltatea de a accesa oferta completa Stanleybet pentru:
• Pariuri Sportive
• Pariuri Live
• V-Sports

Din aceasta pagina poti consulta oricand, in format electronic, Regulamentul de functionare a jocului pentru pariuri in cota fixa, accesand butonul "Reguli de Pariere"
2Oferta de pariere
La selectarea oricarui tip de oferta din meniul de start, vei avea in partea stanga a ecranului o lista cu evenimentele din ziua curenta. De aici poti sa navighezi, cu usurinta, cu ajutorul ecranului tactil.
3Butonul "Ascunde"/ "Arata"
Il utilizezi pentru a "Ascunde"/"Arata" balanta disponibila pe Midas.
4Caracteristici de navigare generala

→ Navigare in partea superioara a paginii

→ Navigare rapida in sus

→ Navigare in sus

→ Navigare in jos

→ Navigare rapida in jos

→ Navigare in partea inferioara a paginii

5Navigarea
Pentru a naviga in sus sau in jos, trebuie sa glisezi pe ecran in directia dorita.
Sagetile indica unde exista informatie afisata pe ecran, mai sus sau mai jos, fata de ecranul de vizualizare curent.
6Revenire la meniul anterior
Pentru a reveni la meniurile anterioare, utilizeaza butonul "Inapoi" din partea de sus a ecranului, iar pentru a reveni la pagina de start, selecteaza butonul "Home" .
7Afisarea detaliilor evenimentelor
Pentru a vizualiza mai multe informatii despre un eveniment si pentru afisarea tuturor tipurilor de pariuri disponibile, foloseste butonul sau butonul "Mai Mult" din dreptul acestuia.

La selectarea unui eveniment, toate tipurile de pariu disponibilie sunt prezentate pe ecran si le poti vizualiza prin derulare sau cu ajutorul butoanelor de navigare.

Pentru a usura navigarea poti alege unul sau mai multe tipuri de pariu, selectand butonul "Tip de Pariuri".
8Oferta Pariuri Sportive
La selectarea "Pariuri Sportive" din pagina de start, pe ecran iti vor aparea evenimentele de Fotbal din ziua curenta. Poti parcurge oferta din ziua dorita cu ajutorul butoanelor din partea superioara a ecranului.

Pentru vizualizarea ofertei de pariere pentru un anumit sport sau o anumita competitie, foloseste meniul vertical din partea stanga:

Sportul > Regiunea > Competitia
Cu ajutorul meniului glisant (aflat in partea superioara a ecranului) poti gasi mai rapid competitia dorita.9Oferta Pariuri Live
La selectarea butonului "Sporturi Live" din pagina de start, pe ecran se afiseaza oferta pentru evenimentele sportive in desfasurare.

Pentru vizualizarea ofertei de pariere pentru un anumit sport sau o anumita competitie, foloseste meniul vertical din partea stanga: Sportul > Regiunea > Competitia10Oferta V-Sports
La selectarea butonului "V-Sports" din pagina de start, pe ecran se afiseaza lista cu urmatoarele evenimente virtuale, in ordinea inceperii.

Pentru a vizualiza oferta pentru un singur tip de evenimete Virtuale, trebuie sa-l selectezi din meniul vertical din partea stanga.11Biletul de pariere
Dupa selectarea optiunilor dorite, in partea dreapta a ecranului vei vedea biletul tau, unde poti selecta suma pe care vrei sa o pariezi.12Plasarea biletelor
Plasarea biletelor se efectueaza prin intermediul ecranului tactil, selectand evenimentele, tipurile de pariuri si suma pe care vrei sa o pariezi. Sistemul verifica datele conform ofertei disponibile si Regulamentului de joc si inregistreaza pariul. Ulterior biletul este tiparit la imprimanta termica atasata terminalului MIDAS.RIDICAREA CASTIGURILOR Pariul tau este castigator? Mergi la ghiseu pentru a-ti ridica, pe loc, contravaloarea castigului tau.

IMPORTANT Pariurile plasate la unul din terminalele MIDAS nu pot fi anulate.

Terminalul de pariere nu permite retragerea sumei neutilizate, astfel incat trebuie sa pariezi toata suma introdusa in terminal.

In cazul in care, datorita unei probleme tehnice, biletul nu este emis sau este emis partial te rugam sa te adresezi operatorului de serviciu. Plasarea altor bilete ulterioare celui in cauza duce la imposibilitatea rezolvarii problemei tehnice.

 
Contactati-ne    Tel: 0213001000    Fax: 0372300008

Membri ai

Stanleybet BookMarkers Stanleybet Ugir Stanleybet ESSA

Right Betting SRL
- in insolventa, in insolvency, en procedure collective -

Bucuresti, sector 6
BD Vasile Milea 2P
Nr. Reg. Com.: J40/7498/2010
CIF: 27255308
Capital Social: 2.000.000 lei Licenta: RO2838L001376

Inchide
Recupereaza parola
Inchide