Home

Rezultate Live

Rezultate

Oferta

Milionar

Biletul Saptamanii

Supergol

Pariuri Speciale

Ghid Pariere

Pariaza

Agentii nou deschise

Constanta
B-dul Tomis, nr. 117
Bacau
Str. Nicolae Balcescu, nr. 3
Iasi
Str.Bacinschi, nr.6, bl.CL1
Sector 6
B-dul Uverturii nr. 83
Brasov
Bulevardul Garii, nr.7
Curtea De Arges
Terasa 1 Mai,spatiul C1 (bar)
Craiova
Str. George Enescu, Nr. 100, Restaurant (Beraria) Segarcea, Bl. 41 A, Sc. 1, parter
Buzau
Str.Alexandru Marghiloman,nr.2
Vaslui
B-dul. Republicii nr. 367, SPATIU COMERCIAL, Jud. Vaslui.
Sector 2
Sos Colentina, nr. 76

vezi toate agentiile

Ghid de pariere

DEFINITII   MODALITATI DE PARIERE   FOTBAL   ALTE SPORTURI   LIVE BETTING   LOTERII INTERNATIONALE  
Ghid pariuri in cota fixa

* Pe acelasi bilet, un eveniment nu poate aparea decat o singura data cu un singur tip de pariu.

* Miza minima pe un bilet de pariere este 2 lei. La orice bilet se platesc taxe in valoare de 5% din miza.

* Nu exista un minim de plata pe combinatie (miza pariului dvs. se va imparti la numarul de combinatii de pe bilet).

* Folosirea Multi-tip-ului la orice fel de pariu determina cresterea semnificativa a numarului de combinatii.

* Numai la Stanleybet premiul maxim care se poate acorda zilnic unei persoane este de 1.500.000 lei.

DEFINITII
BILETUL DE PARIERE

Biletul de pariere reprezintă un contract între client și bookmaker și, de asemenea, o dovadă a acceptării de către client a Regulamentului de Joc. Doar în baza acestuia, nedeteriorat și nemodificat, având înscrise pe verso numele, prenumele și CNP-ul, clientul își poate ridica câștigul.

DE CE STANLEYBET?

Stanleybet a fost inițial fondată ca filiala internațională a Stanley Leisure, companie britanică de pariuri creată în 1958. În prezent, Stanleybet a devenit principalul grup transfrontalier de pariuri offline din Europa. Profesionalismul şi experienţa britanică se regăsesc astăzi în cele peste 2.500 de agenţii de pariuri operate de Stanleybet în şapte state europene: România, Italia, Croaţia, Belgia, Danemarca şi Cipru.

SELECȚII MINIME

Pentru anumite competiții, Stanleybet impune un număr minim de evenimente care pot fi jucate pe același bilet. De exemplu, nu este posibilă parierea pe un singur eveniment pe bilet din Liga Pro italiană. Pentru a cunoaşte competițiile pentru care se solicită un minim de evenimente, consultaţi panoul de informații din agenții sau întrebați operatorul.

TICHETUL DE JOC

Tichetul de joc este disponibil în toate agențiile Stanleybet în mod gratuit și constituie baza emiterii propriu-zise a biletului de pariere. Completarea tichetului de joc este foarte simplă și recomandată pentru ca plasarea pariului să se realizeze rapid. Pe tichetul de joc se vor completa codul evenimentului și codul tipului de pariu ales, urmate de opțiunea selectată. În rubrica “MIZA” se trece valoarea mizei pe care dorim să o pariem, iar în rubrica “SISTEM”se trece sistemul de joc ales pentru pariurile sistem, în cazul pariurilor bloc această rubrică rămânând necompletată.

CE ESTE UN BOOKMAKER?

“Bookmaker” este un termen englezesc care se foloseşte pentru a desemna o entitate care acceptă pariuri pe evenimente sportive și de altă natură, pentru care oferă cote de pariere. În România, “Bookmaker”-ul este numit “Organizator de Pariuri în Cotă Fixă” și poate funcționa doar în baza licenței și autorizației de exploatare.

CE ESTE UN PARIU?

Pariul reprezintă contractul prin care “Bookmaker-ul” se obligă să plătească o sumă de bani Pariorului atunci când acesta a indicat corect rezultatele evenimentelor incluse în pariu. Suma de bani, reprezentând câștigul, se calculează în funcție de miza pariului și cotele evenimentelor alese de Parior, cu respectarea regulilor de pariere.

CE ESTE O COTA?

Cota este coeficientul numeric atribuit de către bookmaker fiecărei opțiuni de pariere. Aceasta este determinată în urma analizei informațiilor referitoare la eveniment: istoricul participanților, motivaţia, moralul, forma etc.

 În cazul pariului bloc, cota totală se calculează prin înmulțirea cotelor fiecărei opțiuni de pariere. Pentru pariurile sistem, multi-tip și altele asemenea se folosesc scheme speciale de calcul a cotelor totale pentru fiecare variantă posibilă.

OFERTA STANLEYBET

Respectându-şi blazonul de bookmaker britanic, Stanleybet furnizează zilnic clienţilor săi cea mai vastă grilă de pariuri sportive prin cele peste 160 de campionate de fotbal şi prin alte peste 40 de sporturi de pe tot mapamondul. De asemenea, pe lângă gama variată de pariuri sportive compania oferă posibilitatea de a se paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internaționale, pe rezultatele diferitelor festivaluri și concursuri (Eurovision, Sanremo, Oscar, Grammy, Palme d'Or, BAFTA etc.), pe concursuri TV precum Dansez pentru tine sau Vocea României, dar și pe evenimentele virtuale V-Sports.

MIZA SI CASTIGUL

Miza este suma de bani pe care un parior o plasează pe un pariu și care determină valoarea câștigului. Miza înmulțită cu cota totală generează eventualul câștig pe care pariorul îl primește în cazul în care opțiunile selectate sunt corecte.

CE ESTE OFERTA?

Oferta reprezintă totalitatea evenimentelor sportive/ nonsportive oferite spre pariere. Oferta este actualizată zilnic şi conţine sporturile şi tipurile de pariuri disponibile la momentul tipăririi. Pe parcursul unei zile diverse evenimente pot fi introduse sau eliminate din oferta de pariere. Fiecărui eveniment din ofertă îi este alocat un cod unic.

CONEXIUNE LOGICA

Pe același bilet, un eveniment poate apărea doar o singură dată, cu un singur tip de pariu (selecție). De exemplu, nu este permisă parierea pe “Scor Corect” (cod 2) și plasarea pe același bilet a tipului de pariu “Pauza/ Final” (cod 1), dar este permisă parierea pe mai multe opțiuni, în cadrul aceleiași selecții. Un astfel de pariu nu este permis deoarece același eveniment, 3133 apare de 2 ori. Logic, pariul este din start necâștigător, fiind imposibil ca un meci de fotbal să se termine cu scorul de 1-0 iar oaspeții să câștige atât în prima repriză, cât și la finele timpului regulamentar de joc. (Fig. 1)

Un astfel de pariu este permis deoarece evenimentul 3133 apare o singură dată cu aceeași selecție și mai multe opțiuni. Logic, o singură opțiune va putea fi câștigătoare meciul putându-se termina ori 1-0, ori 2-0.(Fig. 2)

 
Contactati-ne    Tel: 0213001000       
L1160532F000307

Membri ai

Stanleybet ESSA

Westgate Romania SRL

Bucuresti, Sector 5
Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 29A, Etaj 5, Biroul 50, Afi Tech Park 1
Nr. Reg. Com.: J40/20246/2004
CIF: 17017651
Capital Social: 1.090.000 lei
Licenta: L1160532F000307