Home

Rezultate Live

Rezultate

Oferta

Milionar

Biletul Saptamanii

Supergol

Pariuri Speciale

Ghid Pariere

Pariaza

Agentii nou deschise

Ploiesti
Str. Mihail Kogalniceanu, nr. 2, Bl. C1, parter
Sector 4
Sos. Oltenitei nr. 162, Bl 3
Alba Iulia
Str. Tudor Vladimirescu, nr. 50A (incinta ALBA MALL)
Sector 5
Sos.Alexandriei, nr.92, bloc L26
Sector 2
Str. Teiul Doamnei, Nr. 5, Bl. 27
Sector 2
Sos.Pantelimon, nr.283, bloc 12
Chitila
Soseaua Banatului, nr.14, bloc 9, parter
Galati
Str.Siderurgistilor, nr.42, bl. M4A
Birlad
Str.Republicii, nr.195, bloc I.A.S, ap.1
Birlad
Str.G-ral Vasile Milea, nr.2, bl.A1U

vezi toate agentiile

Despre noi

Istoric stanleybet

Stanleybet s-a format initial ca filiala internationala a Stanley Leisure Plc, care a activat la inceput ca bookmaker in Irlanda de Nord in anii 1950, inainte de a functiona ca bookmaker licentiat in Anglia incepand din 1963 in temeiul Betting, Gaming and Lotteries Act 1963, detinand o autorizatie de bookmaker si un numar de inregistrare ca firma de pariuri Dupa ce a devenit lider pe piata britanica de profil prin cazinourile si agentiile sale de pariuri hipice, Stanley Leisure a inceput sa isi cladeasca o reputatie de lider european in domeniul pariurilor sportive. Infiintat in 1997, grupul Stanleybet are sediul la Liverpool, Anglia si este licentiat de Comisia Jocurilor de Noroc din Marea Britanie. Toti managerii sai cheie detin licente in Management Personal emise de Comisia Jocurilor de Noroc din Marea Britanie. Companiile care functioneaza in cadrul grupului detin licente in domeniul pariurilor emise in Belgia, Croatia, Cipru, Danemarca si Romania.

Initial Stanleybet si-a dezvoltat afacerea europeana in Italia, prin intermediul unui model inovator de afacere transfrontaliera, a carui compatibilitate cu legislatia UE a fost recunoscuta prin deciziile pronuntate de Curtea Europeana de Justitie in cazurile Gambelli (2003) si Placanica (2007).

Grupul Stanleybet este condus de echipa executiva care a dezvoltat o afacere de succes in domeniul pariurilor din Marea Britanie apartinand Stanley Leisure, afacere vanduta in anul 2005 cu peste 500 milioane £, marcand la acea data o tranzactie record pentru o afacere britanica din domeniul pariurilor.

Stanleybet International este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 7 state europene: Romania, Anglia, Italia, Belgia, Croatia, Cipru si Danemarca.

Stanleybet sustine in continuare dreptul sau de a oferi servicii inovatoare in domeniul pariurilor sportive in Uniunea Europeana intr-o maniera responsabila si transparenta, cu respectarea reglementarilor UE. Grupul se angajeaza sa isi protejeze clientii, garantand totodata dreptul acestora de a alege cele mai inovatoare si antrenante produse de pe piata pariurilor sportive.Legislatia uniunii europene

Stanleybet este privita drept una dintre companiile cele mai bine pozitionate pentru a profita de schimbarile survenite in cadrul reglementarilor ce guverneaza mare parte din industria europeana a pariurilor, schimbari ce vor deschide multe piete noi concurentei.

Legislatia Uniunii Europene si jurisprudenta Curtii Europene de Justitie recunosc dreptul grupului Stanleybet de a avea acces la pietele de pariuri sportive din intreaga Uniune Europeana. Totusi, acest drept este negat de un numar de state membre care impiedica accesul Stanleybet la pietele lor de pariuri sportive intr-o maniera necorespunzatoare, disproportionata si eronata, invocand necesitatea protectiei consumatorilor, desi dovezile si cercetarile existente nu sustin aceste puncte de vedere.Jocuri de noroc responsabile

Stanleybet UK este membru-fondator al Independent Betting Arbitration Service, care functioneaza in Marea Britanie pentru a asigura unui tratament corect si cinstit clientilor. Stanleybet s-a numarat de asemenea printre primii organizatori de pariuri din Marea Britanie care au primit ulterior acreditare conform noului Cod al Responsabilitatii Sociale si Bunei Practici pentru Agentiile Licentiate de Pariuri care colaboreaza cu Gamcare, o institutie filantropica inregistrata, reprezentand autoritatea lider in furnizarea de informatii, sfaturi si sprijin practic privind impactul social al jocurilor de noroc. Stanleybet este membra a European Sports Security Association care asigura integritatea pariurilor sportive online si offline, si doneaza bani fundatiei "The GREaT Foundation", care strange fonduri pentru cercetare, educatie si tratament in domeniul jocurilor de noroc in Marea Britanie. 
Contactati-ne    Tel: 0213001000    Fax: 0372300008

Membri ai

Stanleybet BookMarkers Stanleybet Ugir Stanleybet ESSA

Right Betting SRL
- in insolventa, in insolvency, en procedure collective -

Bucuresti, sector 6
BD Vasile Milea 2P
Nr. Reg. Com.: J40/7498/2010
CIF: 27255308
Capital Social: 2.000.000 lei Licenta: RO2838L001376

Inchide
Recupereaza parola
Inchide